Plativoo / Zaječarci od sada račune JKP Higijene mogu primati onlajn

Zaječarci od sada račune JKP Higijene mogu primati onlajn

Svoje mesečne račune Zaječarci će od ovog meseca moći da primaju i onlajn, putem jedinstvenog digitalnog sandučeta kom će moći da pristupe sa bilo kog uređaja, u bilo koje doba i gde god da se nalaze.

Prijem računa putem jednostavne mobilne i web aplikacije građani Zaječara od sada će moći da zatraže i od JKP Higijene koja se, nakon Vodovoda Zaječar, priključila saradnji sa platformom za digitalnu distribuciju računa Plativoo.rs. Ugovor o saradnji potpisali su Bojan Trandafilović, direktor JKP Higijena Zaječar i Đorđe Cvetković, direktor kompanije Plativoo.

“Širenjem mreže preduzeća čije slanje digitalnih računa podržava Plativoo platforma, omogućavamo korisnicima da sve svoje mesečne račune primaju na jednom mestu. Upotreba naše aplikacije građanima pored prijema značajno olakšava i razmenu, prosleđivanje, arhiviranje, pa i samo plaćanje računa, a preduzećima ubrzava distribuciju i naplatu” rekao je Cvetković, kreator platforme Plativoo.

Korišćenje aplikacije za građane je potpuno besplatno, a sve što je Zaječarcima potrebno da bi aktivirali onlajn prijem računa, jeste da se registruju na sajtu www.plativoo.rs, unesu tražene podatke i označe preduzeća čije račune primaju svakog meseca. Nakon odobrenja od strane preduzeća, računi će se dostavljati svakog meseca i na Plativoo profil korisnika, pored papirne verzije koja će stizati, kao i do sada, na kućnu adresu.

Da podsetimo, pre JKP Higijene digitalnu distribuciju računa svojim korisnicima pre dva meseca obezbedio je i Vodovod Zaječar, ispred kog je saradnju sa Plativoo kompanijom sklopio direktor tog preduzeća Nikola Šarčević.