Plativoo / Onlajn dostava računa za sve korisnike „Standarda" iz Knjaževca

Onlajn dostava računa za sve korisnike „Standarda" iz Knjaževca

Novu opciju slanja mesečnih računa putem besplatne onlajn platforme, za svoje korisnike uvodi i JKP „Standard“ iz Knjaževca. Pristigli računi ovog preduzeća od sada će građanima Knjaževca biti dostupni i u digitalnoj formi, a sam proces arhiviranja i plaćanja mesečnih obaveza biće olakšan i modernizovan.

Javno komunalno preduzeće „Standard“ ovim je omogućilo svojim korisnicima da od narednog meseca račune primaju i putem besplatne mobilne i web aplikacije. Jedinstveno digitalno sanduče građanima će omogućiti brz, siguran i bezbedan prijem, ali i skladištenje, prosleđivanje i plaćanje računa, i to sa bilo kod uređaja, gde god da se nađu. Ugovore o sklapanju saradnje potpisali su Omil Ranđelović, direktor JKP „Standard“ i Đorđe Cvetković, direktor Plativoo DOO kompanije.

„Naša misija je da sve prednosti digitalizacije stavimo u službu običnog čoveka i svakodnevnog funkcionisanja. Kreiranjem besplatnog digitalnog sandučeta za mesečne račune želimo da olakšamo i ubrzamo prijem, pregled, prosleđivanje, plaćanje i arhiviranje računa, što korisnici već prepoznaju kao značajnu uštedu vremena i novca“ ističe Cvetković.

Sve što je potrebno da biste aktivirali prijem računa od strane ovog preduzeća jeste da se registrujete na sajtu www.plativoo.rs , unesete tražene podatke i označite JKP Standard kao željeno preduzeće. Nakon odobrenja, računi će na vaš profil stizati automatski svakog meseca, pored papirne verzije koju ćete i dalje dobijati u štampanoj formi. Dodatna pogodnost ovog vida prijema računa jeste i to što je aplikacija za korisnike u potpunosti besplatna, a kreator platforme Đorđe Cvetković navodi da je dosadašnje zadovoljstvo korisnika vetar u leđa zaposlenima u kompaniji Plativoo.

Preduzeće iz Knjaževca je ujedno i treće u Zaječarskom okrugu, koje se priključilo saradnji sa Plativoo aplikacijom. Pre „Standarda“ digitalne račune na platformi Plativoo nedavno su počela da šalju i dva zaječarska preduzeća – Higijena i Vodovod.