Plativoo / Kompanije / Potiski Vodovod Horgoš

Potiski Vodovod Horgoš

Potiski Vodovod Horgoš

Status

U pregovorima
Putem ove stranice od kompanije Potiski Vodovod Horgoš možete zatražiti da njihove račune primate i kroz Plativoo platformu. Na taj način biće vam olakšan prijem, deljenje i plaćanje računa jer kroz Plativoo platformu sve to možete uraditi na jedan klik - bez stajanja u redovima na šalterima i pažljivog kucanja brojeva računa i poziva na broj putem e-bankinga.
Preduzeće Potiski Vodovod Horgoš je u procesu pregovora sa Plativoo platformom u cilju olakšanog prijema računa za svoje korisnike. Ukoliko želite da podržite nastojanje da račune ovog preduzeća primate i preko Plativoo aplikacije, kliknite na "Zatraži svoje e-račune" dugme a vaš zahtev će biti potvrda kompaniji da njeni korisnici žele da primaju račune putem Plativoo-a te ćete ubrzati proces.

Železnička 22, 24410 Horgoš

024-792-050

https://www.vodaho.rs/

Prvi metri savremenog vodovoda postavljeni su Horgošu 1966/67 godine. Preduzeće d.o.o. “POTISKI VODOVODI” D.O.O. je registrovano 23.03.1968. godine. Od osnivanja "POTISKI VODOVODI" D.O.O. prduzeće za vodosnabdevanje i hidrogradnju uspelo je da distribuira pitku vodu preko 230 km vodovodne mreže u 10 naselja, a snabdeva vodom evropskog kvaliteta 11140 potrošača.

Pored distribucije vode domaćinstvima, industriskim i drugim potrošačima, odvođenja i prčišćavanje otpadnih voda kao i popravke i baždarenje vodomera ”POTISKI VODOVODI” D.O.O. se bave i izgradnjom hidrograđevinskih objekata.

Hidrogradnja je izgradila 36 kompletnih vodovoda zajedno sa kućnim priključcima, 3.500 ha zalivnih sistema i preko 1300 km cevovoda za vodovod i kanalizaciju. Vršimo specijalne radove na snižavanju podzemnih voda i utiskivanje cevi ispod puteva i željeznice od prečnika 200mm do 2500 mm. Uz projektovanje, inženjering i nadzor pri izgradnji "POTISKI VODOVODI" D.O.O. pružaju informatičku pomoć i usluge na svim nivoima.

Bogatu i raznovrsnu delatnost ”POTISKI VODOVODI” upotpunjuju proizvodnjom prefabrikovanih betonskih elemenata za hidrogradjevinske objekte: AB šahtove prečnika 1000mm i 1500mm, proizvodnja betonskih cevi i ostalih gradjevinskih elemenata po narudžbi.

Podržite Plativoo Kako da primate račune ove kompanije putem Plativoo platforme?

  1. Kliknite na dugme "Zatraži svoje e-račune
  2. Sa liste kompanija izaberite kompaniju sa kojom želite da se povežete
  3. Ukoliko je status kompanije "Aktivna", ubrzo posle verifikacije podataka ćete dobiti vaše račune. Ukoliko kompanija još uvek nije "aktivna", svakako podnesite zahtev za povezivanjem te će vaš zahtev ubrzati proces povezivanja kompanije i Plativoo aplikacije, otud ćete svoje račune dobiti odmah po povezivanju.

Deljenje računa

Prosledi svoje račune

Račune koje ste dobili putem Plativoo aplikacije sada možete podeliti sa članovima domaćinstva, prijateljima, partnerima ukoliko su i oni korisnici Plativoo aplikacije. Ukoliko nisu, pozovite ih da postanu.

Plaćanje računa

PlativooEMBEDED opcija

Plativoo tim aktivno radi na povezivanju Plativoo platforme sa e-banking aplikacijama domaćih banaka. Odmah po povezivanju, korisnici Plativoo-a će moći jednokratno da povežu svoju banku sa Plativoo platformom te će ubuduće svoje račune moći da plaćaju na klik dirketno sa svog računa.

Background Image