Plativoo / Kompanije / JKP Standard Knjazevac

JKP Standard Knjazevac

JKP Standard Knjazevac

Status

U pregovorima
Putem ove stranice od kompanije JKP Higijena Zaječar možete zatražiti da njihove račune primate i kroz Plativoo platformu. Na taj način biće vam olakšan prijem, deljenje i plaćanje računa jer kroz Plativoo platformu sve to možete uraditi na jedan klik - bez stajanja u redovima na šalterima i pažljivog kucanja brojeva računa i poziva na broj putem e-bankinga.
Javno komunalno preduzeće Higijena Zaječar implementirano je u Plativoo sistem i omogućilo je svojim korisnicima da primaju digitalne račune putem ove platforme. Aktivirajte prijem računa tako što ćete kliknuti na dugme "Zatraži svoje e-račune" na dnu stranice i vaš zahtev će biti prosleđen. Nakon provere i verifikacije vaših podataka od strane kompanije, slanje će biti aktivirano.

Javno komunalno preduzeće "Standard" Knjaževac, ul. Kaplarova 8, 19350 Knjaževac

019/731-112, 019/731-238

https://www.jkp-standard.rs/ ; jkp_standard@mts.rs

Javno komunalno preduzeće "Standard" Knjaževac osnovano je 28. decembra 1989. godine Odlukom o organizovanju radne organizacije komunalnih delatnosti „Standard“ Knjaževac kao Javnog komunalnog preduzeća.

Osnovne delatnosti Javnog komunalnog preduzeća "Standard" su: Snabdevanje vodom za piće, Prečišćavanje i odvođenje atmosferskih i otpadnih voda, Upravljanje komunalnim otpadom, Održavanje čistoće na površinama javne namene, Održavanje javnih zelenih površina, Upravljanje grobljima i sahranjivanje, Upravljanje pijacama, Upravljanje javnim parkiralištima, Održavanje ulica i puteva.

Uz osavremenjivanje osnovnih sredstava, unapređenje kvalifikacione strukture zaposlenih i organizacije preduzeća, omogućuje se izvršenje sve brojnijih i složenijih poslova i poboljšanje kvaliteta usluga.

Podržite Plativoo Kako da primate račune ove kompanije putem Plativoo platforme?

  1. Kliknite na dugme "Zatraži svoje e-račune
  2. Sa liste kompanija izaberite kompaniju sa kojom želite da se povežete
  3. Ukoliko je status kompanije "Aktivna", ubrzo posle verifikacije podataka ćete dobiti vaše račune. Ukoliko kompanija još uvek nije "aktivna", svakako podnesite zahtev za povezivanjem te će vaš zahtev ubrzati proces povezivanja kompanije i Plativoo aplikacije, otud ćete svoje račune dobiti odmah po povezivanju.

Deljenje računa

Prosledi svoje račune

Račune koje ste dobili putem Plativoo aplikacije sada možete podeliti sa članovima domaćinstva, prijateljima, partnerima ukoliko su i oni korisnici Plativoo aplikacije. Ukoliko nisu, pozovite ih da postanu.

Plaćanje računa

PlativooEMBEDED opcija

Plativoo tim aktivno radi na povezivanju Plativoo platforme sa e-banking aplikacijama domaćih banaka. Odmah po povezivanju, korisnici Plativoo-a će moći jednokratno da povežu svoju banku sa Plativoo platformom te će ubuduće svoje račune moći da plaćaju na klik dirketno sa svog računa.

Background Image