Plativoo / Kompanije / JKP Energetika Trstenik

JKP Energetika Trstenik

JKP Energetika Trstenik

Status

U pregovorima
Putem ove stranice od kompanije JKP Energetika Trstenik možete zatražiti da njihove račune primate i kroz Plativoo platformu. Na taj način biće vam olakšan prijem, deljenje i plaćanje računa jer kroz Plativoo platformu sve to možete uraditi na jedan klik - bez stajanja u redovima na šalterima i pažljivog kucanja brojeva računa i poziva na broj putem e-bankinga.
Preduzeće JKP Energetika Trstenik je u procesu pregovora sa Plativoo platformom u cilju olakšanog prijema računa za svoje korisnike. Ukoliko želite da podržite nastojanje da račune ovog preduzeća primate i preko Plativoo aplikacije, kliknite na "Zatraži svoje e-račune" dugme a vaš zahtev će biti potvrda kompaniji da njeni korisnici žele da primaju račune putem Plativoo-a te ćete ubrzati proces.

037/714-083

http://www.tsenergetika.rs/

Javno komunalno preduzeće za proizvodnju i distribuciju toplotne energije „Energetika“ Trstenik, osnovano je 21.avgusta 2003.godine, izdvajanjem iz sistema „Prva petoletka“ Trstenik. Sedište je opština Trstenik, Krste Bosanca 3 Pretežna delatnost je snabdevanje parom i klimatizacija. Šifra delatnosti 3530 Matični broj: 17507362 PIB: 103018564 Zakonski zastupnik: Miroljub Erić Opštinsko Veće opštine Trstenik je na sednici održanoj 17.05.2013.godine donelo Rešenje br. 022-33/2013-03 o novoj ceni toplotne energije za stambeni prostor koja iznosi 98 din./m2 (bez PDV-a).

Podržite Plativoo Kako da primate račune ove kompanije putem Plativoo platforme?

  1. Kliknite na dugme "Zatraži svoje e-račune
  2. Sa liste kompanija izaberite kompaniju sa kojom želite da se povežete
  3. Ukoliko je status kompanije "Aktivna", ubrzo posle verifikacije podataka ćete dobiti vaše račune. Ukoliko kompanija još uvek nije "aktivna", svakako podnesite zahtev za povezivanjem te će vaš zahtev ubrzati proces povezivanja kompanije i Plativoo aplikacije, otud ćete svoje račune dobiti odmah po povezivanju.

Deljenje računa

Prosledi svoje račune

Račune koje ste dobili putem Plativoo aplikacije sada možete podeliti sa članovima domaćinstva, prijateljima, partnerima ukoliko su i oni korisnici Plativoo aplikacije. Ukoliko nisu, pozovite ih da postanu.

Plaćanje računa

PlativooEMBEDED opcija

Plativoo tim aktivno radi na povezivanju Plativoo platforme sa e-banking aplikacijama domaćih banaka. Odmah po povezivanju, korisnici Plativoo-a će moći jednokratno da povežu svoju banku sa Plativoo platformom te će ubuduće svoje račune moći da plaćaju na klik dirketno sa svog računa.

Background Image