Početna / Vesti / PlativooEMBEDED i druge funkcionalnosti

PlativooEMBEDED i druge funkcionalnosti

Za početak platformu smo podelili na dva dela. Prvi deo je javni veb sajt, koji služi za upoznavanje sa samom platformom i pružanje drugih informacija korisnih za rad platforme, dok je drugi deo sama veb aplikacija gde primate i pregledate svoje račune.

Razlog za ove promene i podele je skori izlazak mobilne aplikacije koja će sve funkcionalnosti veb aplikacije preneti i na mobilne telefone.

Tehničke potrebe za razvoj mobilne aplikacije dovele su Plativoo platformu do naprednije verzije koja sada ima nekoliko delova, a to su redom: PlativooSITE – veb sajt sa svim informacijama relevantnim za funkcionisanje platforme, PlativooWEB – aplikacija gde primate i pregledate svoje račune, PlativooAPI – APIji koji se koriste za mobilnu aplikaciju i na kraju PlativooMOBILE – mobilna aplikacija koja preslikava funkcionalnosti PlativooWEB aplikacije.

Razvoj mobilne aplikacije kao i API-ja za mobilnu aplikaciju doneo nam je i druge prednost. Jedna od najznačajnijih svakako jeste i PlativooEMBEDED – koji omogućava trećim stranama korištenje PlativooAPI-ja.

Šta to konkretno znači. Treća strana, na primer, e-bank aplikacija povezuje se na PlativooAPI i nakon toga vam omogućava da sve račune koje inače primate u PlativooWEB preuzmete i u svoju e-bank aplikaciju. Kada su računi u e-bank aplikaciji svega dva-tri klika vas dele od plaćanja.

Ove je jedna kompletno nova funkcionalnosti i u narednom periodu ćemo se posvetiti aktivnijim kontaktima sa različitim bankama na našem tržištu u svrhu implementacije i povezivanja.

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten