Početna / Vesti / Plativoo potpisao ugovor sa JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica

Plativoo potpisao ugovor sa JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica

Plativoo, besplatno digitlano sanduče za vaše račune, potpisao ugovor sa JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica.

Pre nekoliko dana JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice i kompanija Plativoo su potpisali ugovor o međusobnoj saradnji i tako omogućili građanima Sremske Mitrovice da plate svoje račune za vodu preko Interneta.

Registrujte se besplatno na Plativoo.rs i platite svoj račun za vodu.

Ugovor su potpisali direktor JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice, Borislav Babić, i direktor Plativoo-a, Đorđe Cvetković, u prostorijama javno-komunalnog preduzeća. Tom prilikom su se obratili medijima i istakli da je ovo jedinstvena usluga koja će građanima štedi vreme, a neće ih dodatno koštati.

Koliko je ovaj događa bitan govori i podatka da je nekoliko lokalnih portala, kao što su Sremske NovineSremske Vesti i SremskoMitrovački, objavili vest o ovom događaju.

Plativoo je besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune, koje funkcioniše izuzetno jednostavno. Samo treba da se registrujete na platformu (pored kreiranje sopstvenog naloga podržani su Facebook i Google +) i “povežete” svoj nalog tako što ukucate broj ugovora. Nakon 24 h dobićete odgovor od Plativoo da li je izabran kompanija podržana, i ukoliko jeste računi će vam stizati u digitalnom obliku na Plativoo.

Plativoo digitlano sanduče za vaše račune - BESPLATNO, SIGURNO, BRZO

Plativoo je u potpunosti besplatan i siguran za korišćenje, a takođe više nećete morati da čekate u redu da bi platili vaše račune. Za više informacija kliknite na www.plativoo.rs

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten