Početna / Vesti / Plativoo - platite vaš račun za Internet iz fotelje!

Plativoo - platite vaš račun za Internet iz fotelje!

Ako želite da platite vaš račun za komunalije, struju ili internet, morate da odete do banke ili pošte i čekate red (ili večnost) ispred nekog šaltera. Mi smatramo da je besmisleno čekati redove u 21. veku i zato smo napravili Plativoo - jedinstveno digitalno sanduče za sve vaše račune.
Plativoo na tržištu Srbije funkcioniše duže od godinu dana i do sada nam je nekoliko hiljada korisnika poklonilo svoje poverenje. Odnedavno podržavamo i kompaniju MadNet iz Pančeva, koja svojim korsnicima nudi niz usluga kao što je IPTV, Internet, telefonija i tako dalje. 

Kako funkcioniše Platvioo?

Plativoo je  BESPLATNA veb platforma preko koje korisnik može da primi RAČUN, plati ga putem kreditne kartice i nakon toga ga pohrani u arhivu na serveru. Korišćenje Plativoo je izuzetno JEDNOSTAVNO a sve započinje kada se VI, tj korisnik, registruje na adresi www.plativoo.rs. Nakon toga treba da izaberete kompanije čije račune želite da primate preko naše web platforme i sačekate od 24 od 48 sati na informaciju da li Plativoo podržava izabranu kompaniju. Ukoliko imate neke nedoumice, za vas smo spremili i detaljan video klip u kome naš osnivač Đorđe Cvetković objašnjava koraka po koraka  kako se registrovati na platformu, izabrati kompaniju čije račune želite da primate i na kraju kako isti platiti.

Ukoliko imate dodatnih pitanja nakon gledanja video klipa posetite sekciju sa najčešće postavljenim pitanjima ili nam se direktno obratite preko KONTAKT forme na sajtu.

Sigurno

Rekli smo već da je primarni način plaćanja računa putem kreditnih kartica. Sobzirom da je ovo izuzetno osetljiva oblast mi smo kao “payment processor” izabrali kompaniju AllSecure. AllSecure poseduje sve sertifikate koje propisuje Narodna Banka Srbije, a na tržištu Srbije posluju duže od 10 godina bez ijednog problema. To znači da na Plativoo neće biti pohranjeni podatci vezani za vaši krednitu karticu jer se prilikom plaćanja aktivira Allsecure modul koji procesuira uplatu nezavisno od Plativoo. Pored toga mi smo implementirali SSL sertfikat i na taj način minimizirali mogućnost da neko neovlašćeno pristupi vašim podatcima.

Brzo

Sam proces plaćanja se završava u dva klika mišem. Jednom kada vam Madnet dozvoli da plaćate ovaj način, svaki sledeći račun će stizati na Plativoo umesto u vaše poštansko sanduče. Sve što vam ostaje je da se ulogujete na platformu, kliknete “plati” i ukucate broj vaše kreditne kartice.

Plativoo u medijima

Tokom zadnjih godinu dana Plativoo je uzeo učešća u nizu takmičenja i svaki put smo stigli do završnice, što je izazvalo i interesovanje medija. Kada smo potpisali ugovor sa JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice o tome su izvestili lokalni mediji(Sremske NovineSremske Vesti) i RTV Vojvodina.

Ne treba zaboraviti na članak koji je o nama objavio i naše najčitanije dnevne novine Blic.rs
Plativoo - jednostavno, brzo, sigurno
Nadam se da smo uspeli da vam kroz ovaj kratak tekst objasnimo zašto je naš moto JEDNOSTAVNO, BRZO I SIGURNO. Registrujte se na Plativoo i počnite da plaćate račune iz udobnosti svoje fotelje

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten