Početna / Vesti / Madnet i Plativoo.rs potpisali ugovor o saradnji!

Madnet i Plativoo.rs potpisali ugovor o saradnji!

Plativoo.rs je jedinstveni servis na podrčju Srbije koji funkcioniše već nekoliko meseci. U pitanju je prvo besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune. To znači da putem Plativoo servisa možete da primite, platite, a nakon toga i arhivirate bilo koji račun.
Plativoo.rs je izuzetno jednostavan za korišćenje. Sve što treba da uradite je da se registrujete, zatim izaberete kompaniju čije račune želite da primate, i nakon 24h do 48h ćete dobiti informaciju da li je izabarna kompanija podržana od strane Plativoo-a.

Šta tačno znači ova saradnja za korisnike Madneta? Pa jednostavno rečeno više ne morate ići do šaltera banke, ili pošte, da bi platili vaš račun za Internet, već to možete obaviti kroz Plativoo.rs. Jedino što vam je potrebno je Internet i platna kartica. Takođe u planu je implementacija dodatnih mogućnost, o kojima ćemo vas obavestiti blagovremeno.
Ono što bi želeli posebno da istaknemo je visok nivo sigurnost vaših podataka. Plativoo.rs nije “procesor” plaćanja, tj kada plaćata kreditnom karticom vaš račun, Plativoo nema uvid u transakciju, broj kreditne kartice ili druge podatke, već to obavlja naša renomirana kompanija AllSecure

AllSecure je prisutan na tržištu Srbije više od 10 godina i pokrivaju niz aspekata vezanih za bezgotovinsko plaćanje, počevši od POS terminala, koje možete videti po supermarketima, do procesuiranja kartica, usluga koju rade za Plativoo.rs. Lični podaci naših korisnika, koji se nalaze na Plativoo serveru, su zaštićeni sa 256-bitnom enkripcijom, što znači da je ih gotovo nemoguće protumačiti bez adekvatnih kodova.  
Plativoo.rs već neko vreme funkcioniše na području Sremske Mitrovice, gde korisnici JKP “Vodovod” imaju mogućnost plate račun za vodu putem Interneta.

Plativoo.rs je prošle godine učestvovao u takmičenju pod nazivom “Generator.rs” koju je organzovala banka Societe Generale Srbije u saradnji sa nizom renomiranih domaćih IT kompanija. Plativoo.rs je ovde postigao izuzetan uspeh, pošto smo se plasirali u polufinale, a na kraju smo od Vip-a dobili specijalnu nagradu za inovaciju. Više o samom takmičenju i našem projektu možete pročitatit u članku na Blic.rs.

Plativoo.rs je jednostavan, sigran i brz način da platit Madnet račun za internet. Nemojte nam verovati na reč, registrujete se na Platvioo.rs (besplatno je) i sami se uverite.

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten