Početna / Vesti / Digitalizujete svoj račun za Internet

Digitalizujete svoj račun za Internet

Pomalo je paradoksalno da račun za Internet morate da plaćate na šalteru banke ili pošte, pri tome gubeći vreme i živce(ukoliko je red, a uvek se čeka neki red). Mnogo bi bilo bolje kada bi Internet mogli da platite online, zar ne?
To je bila i nama ideja vodilja kada smo stvarali Plativoo.rs - besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune! Na web adresi Plativoo.rs se nalazi jedinstveni servis u Srbiji, vaše digitalno sanduče, koja vam omogućava da primite, platite, i pohranite svoje račune, i sve to iz komfora svog doma. Sve što vam treba je Internet i kreditna kartica.

Za početak hajde da malo detaljnije predstavimo Plativoo, kako funcioniše, i zašto baš vi treba da ga koristite. Da bi ste koristili Plativoo.rs, potrebno je da se registrujete na platformu. To možete uradite na nekoliko načina - koristeći svoj email ili neki od postojećih naloga na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google +). Koji god način da izaberete, vodite računa da vam email koji koristite bude aktivan, pošto morate verifkovati nalog. Nakon toga potrebno je popuniti osnovne podatke o sebi, koji takođe moraju biti tačni, pošto komapnija koja izdaje račune, proverava validnost svakog zahteva. Ukoliko vam ova procedura deluje pomalo zamršeno, ne brinite. Mi smo napravili video klip koji vam detaljno objašnjava ne samo proces registracije, nego i biranje kompanja čije račune želite da “digitalizujete”, kao i proceduru plaćanja.

Glavna ideja iza Plativoo-a je ušteda vremena. Iako je svet napredovao u informatičko doba, plaćanje računa se obavlja na isti način kao i pre 50 godina, na šalteru banke ili pošte.Istinu za volju postoje e-banking aplikacije, ali one umeju da budu poprilično komplikovane za korišćenje, da ne pominjem da svaki put iznova morate da ukucate broj žiro računa, poziv na broj, adresu, i tako dalje.
Plativoo je zamišljen kao centralna digitalna arhiva svih vaših računa i naš cilj je da korisnika “digitalizujemo” u potpunosti, što znači da svi njegovi računi stižu na Plativoo u digitalnoj formi, umesto u papirnom obliku u poštansko sanduče.

Plativoo postoji tek nekoliko meseci i za to vreme smo uspeli da osvojimo ne samo naše korisnike nego i stručnu javnost. Plativoo.rs je bio jedan od učesnika Generator.rs projekta, a članak o nama je izašao i na online portalu Blic.rs. U junu 2017. godine smo započeli saradnju sa JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice o čemu su izvestili svi online portali okrenuti ovom regionu ((Sremske Novine, Sremske Vesti, Sremskomitrovački portal) a od 1. januara 2018 godine podržavamo i Madnet u našem sistemu!

Plativoo.rs je siguran, jednostavan i brz način da platite vaš račun za Internet/TV/Telefon kompanije Madnet. Probajte Plativoo i uverite se da ovo nisu prazna obećanja!

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten