Početna / Vesti / Da li znate koje je veza između vašeg računa za vodu, Vip-a i Plativoo-a?

Da li znate koje je veza između vašeg računa za vodu, Vip-a i Plativoo-a?

Ali hajde da krenemo redom i polako objasnimo u kojoj su vezi VIP, JKP” Vodovod” iz Sremske Mitrovice i Plativoo. Za Vip ste svi čuli, u pitanju je mobilni operater koji na tržištu Srbije posluje već dugi niz godina. Prepoznatljivi su po atraktivnim ponudama telefona i tarifa ali dobri poznavaoci znaju da je Vip uložio u jako puno novca i resursa ne samo u mrežu, već i dodatne servise koji treba da olakšaju život njegovim korisnicima.
JKP Vodovod je kompanija koja se već dugi niz godina brine za vodosnabdevanje građana Sremske Mitrovice. A Plativoo? E, Plativoo vam omogućava da platite vaš račun za vodu putem interneta bez odlaska u banku ili poštu. Početkom jula meseca JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice je potpisao ugovor sa Plativoom i omogućio svim građanima koji to izaberu da račune primaju u digitalnom obliku, umesto u papirnom kao do sada.

Sada kada smo predstavili sve, red je da objasnimo i vezu između ove tri kompanije. Naime, Plativoo je izuzetno uspešno startovao na području Sremske Mitrovice, a trenutno više hiljada zadovoljnih korisnika prima i plaća račune kroz Plativoo. To nas je(ekipu koja stoji iza projekta) ponukalo da se prijavimo na Generator.rs takmičenje, početkom meseca novembra. Cilj nam je bio da predstavimo Plativoo stručnoj zajednici, ali i da čujemo tuđe mišljenje o našem projektu. Plativoo je uspeo da uđe u top 40 projekata takmičenja te da završi na 14 mestu zahvaljući glasovima publike, što je bio izvanredan uspeh za našu malu ekipu. Ali pravo iznenađenje nas je sačekalo na finalnoj dodeli nagrada, kada smo od kompanije Vip dobili specijalnu nagradu za inovaciju.

Ukoliko do sada niste koristili Plativoo, probaćemo ukratko da vam objasnimo kako funcioniše. 

Jednom kada se registrujete na platoformu, potrebno je da izaberete kompaniju čije račune želite da primate. Plativoo će vas u roku do 24 časa obavesitit da li je izabrana kompanija podržana. Ukoliko jeste onda treba da ukucate broj vašeg ugovora, ili matični broj i zahtevate digitalizaciju računa. Kada kompanija odobri vaš zahtev, vaš račun će stizati u Plativoo umesto u vaše poštansko sanduče. Vaš račun možete i “podeliti” tj dati mogućnost trećim licima da ga plaćaju. To je zgodno ukoliko izdajete stan, pošto će te na taj način uvek znati kada su računi plaćeni.

Plaćanje računa se vrši u dva klika mišem. Potrebno je samo da kliknete na polje plati i ukucate vaš broj kreditne kartice. Procesuiranje kartica i naplatu ne radi Plativoo, već AllSecure, kompanija koja više od 10 godina posluje na ovom tržištu.
Ukoliko vam nešto nije jasno savetujemo vam da posetite najčešće postavljena pitanja, gde smo se potrudili da rešimo sve vaše nedoumice, a u svakom trenutku nam se možete direktno obratiti putem kontakt forme na sajtu.
Za kraj bi želeli da se zahvalilmo kako građanima Sremske Mitovrice koji su nam ukazali poverenje tako i kompanija Vip koja je prepoznala potencijal Plativoo-a i rešila da nam dodeli specijalnu nagradu za inovacije. Potrudićemo se da opravdamo vaše poverenje!

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten