Možda zvuči neverovatno ali već 9 meseci građani Sremske Mitrovice mogu da plate svoj račun za vodu, putem Interneta, koristeći platformu Plativoo.rs.

Plativoo.rs je jedinstveno besplatno sanduče za sve vaše račune koje vam štedi vreme i novac!

Još u julu 2017 Đorđe Cvetković, ispred Platvivoo-a, i direktor Borislav Babić (JKP Vodovod) su potpisali ugovor o saradnji na taj način omogućili građanima Sremeske Mitovice da svoj račun za vodu plate putem Interneta. 
Procedura registrovanja i plaćanja računa je izuzetno jednostavna. Registracija se obavlja jednaput, i nakon što popunite sve potrebne podatke vreme je da “zatražite digializaciju” svog računa. Kada vam JKP Vodovod odobri zahtev, vaš račun će umesto u vaše poštansko sanduče stizati na Plativoo.rs. Ukoliko vam nešto nije jasno tokom registracija, predlažemo vam da pogledate video klip u kome smo korak po korak objasnili procedure prilikom registrovanja i plaćanja račun.

Kao što možete videti za plaćanje računa vam je potreba Internet i kreditna kartica, a celu operaciju možete izvesti odakle god želite, iz vašeg doma, iz kafića, sa plaže, planine… gde god imate pristup internetu.

Rekli smo već da Plativoo.rs funkciniše od jula 2017. godine i za to vreme se registrovalo skoro 2000 korisnika koji do sada nisu imali primedbe ili krtike na račun rada naše platforme. Sa druge strane mi smo se potrudili da ceo proces plaćanja računa olakšamo i učinimo što jednostavnijim, ali ako nakon gledanja video klipa imate neke nedoumice savetujemo vam da posetite našu stranicu sa često postavljenim pitanjima.

Sigurnost korisnika nam je izuzetno bitna, te so zato za procesora kartica, izabrali kompaniju Allsecure.rs, koja se ovim poslom bavi duže od 10 godina. Iako Allsecure.rs nije toliko poznat široj javnosti verovatno ste imali prilike da koristite njihove usluge,ako ste plaćali karticama u nekoj samoposluzi ili restoranu. Naime, Allsecure.rs je lider na tržištu po broju instaliranih POS terminala, te za sada nije imao ni jednu pritužbu na svoj rad. Sve transakcije (plaćanje, podatci o kratici i tako dalje) se obavljaju preko Allsecure servera, te ekipa iz Plativoo.rs nema uvid u njih.
Ono na šta smo posebno ponosni su nagrade i pozitivne ocene koje smo uspeli da osvojimo za ovako kratko vreme. Kada smo počeli sa radom u Sremskoj Mitrovici pored RTV Vojvodine koja je napravila prilog o našem servisu, vest su objavili Sremske Novine i Sremske Vesti.

Nedavno je Đorđe Cvetković gostovao na RTS gde je u emisiji “Tako stoje stvari” predstavio Plativoo.rs i njegove prednosti u odnosu na starinski način plaćanja računa.

Pored toga Plativoo je učestvovao u nizu takmičenja, gde bi posebno izdvojili Generator.rs koji je organizovala Societe Generale banka. Naš projekat je predstavljen u web izdanju Blica, a Vip nam je dodelio nagradu za inovacije.

Plaćanje računa ume da bude stresno samo po sebi, pa ne morate u tom procesu da gubite vaše vreme i živce. Upravo zato vam mi savetujemo da vaš račun za vodu platite preko Interneta, putem Plativoo.rs i sami shvatite zašto mi volimo da kažemo Plativoo - štedi vaše vreme i novac.