SNEG! Radost za decu, a problem za odrasle! Sigurno ste i vi čuli za nekog prijatelja ili poznanika koji se okliznuo na ledu i lakše, ili ne daj bože teže, povredio. Sigurni smo da je bar trećina krenula do grada da završi neki nedoložan posao ili da plati račune. Oko završavanje posla Plativoo ne može da vam pomogne, ali kada je u pitanju plaćanje računa tu smo eksperti!

Šta je Plativoo?


Plativoo je BESPLATNO digitalno sanduče za sve vaše RAČUNE, i počelo je sa radom pre godinu i po dana, kada smo potpisali prvi ugovor sa JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice.

Plativoo funkcioniše vrlo jednostavno - potrebano je da se registrujete, izaberete kompaniju čije račune želite da primate i u roku od dan-dva dobićete mail da li su iste podržane, tj da li je račune za njih moguće plaćati putem naše platforme.

Jednom kada dobijete potvrdu, svi vaši računi će stizati na Plativoo umesto u vaše poštansko sanduče.

Kako da platim račun?


Plativoo možete da iskoristite i da platite vaš račun. Kada vam isti stigne, izaberite opciju plati, ukucajte vaš broj kredtine kartice i to je to - račun je plaćen i arhiviran u slučaju bilo koje reklamacije. Ako vas brine sigurnost, znajte da sve stvari oko plaćanja karticama idu preko kompanije AllSecure, koja na tržištu Srbije posluje duže od 10 godina i ima sve sertfikate Narodne banke Srbije.

Ako korisitite e-banking za plaćanje račun, onda samo VI morate označiti ručno da ste platili dati račun, ukoliko želite da imate tačnu evidenciju. I za kraj uvek možete da odštampate vaš račun, pošto papirna verzija koja stiže u vaše sanduče i Plativoo verzija identične, i platite ga na nekom šalteru.

Rekli su o nama drugi!

Od kada smo počeli sa radom pre godinu i po dana, Plativoo je učestvovao na nekoliko takmičenja i svaki put smo došli do finala ili polufinala. Na takmičenju Generator.rs smo osvojili specijalnu nagradu kompanije VIP za tehnološku inovaciju, a o nama je pisao i dnevni list BLIC. Na nedavno završenom takmičenju za Najbolju tehnološku Inovaciju, Plativoo se plasirao u polufinale, među 12 najboljih timova, u konkurenciji od preko 100 prijavljenih kandidata.

Za kraj smo ostavili naše nastupe u medijima. Kada je potpisan ugovor sa JKP Vodovod, RT Vojvodina je napravila prilog na tu temu, a o ovom događaju su izvestili i lokalni mediji u Sremskoj Mitrovici.(Sremske Novine, Sremske Vesti)

Takođe naš CEO Đorđe Cvetković je gostovao na RTS gde je detaljno predstavio platformu i njene mogućnosti.

Nadamo se da vas je ovaj kratak tekst ubedio da se registrujete na Plativoo i počnete da plaćata vaš račun za vodu putem naše platforme. Ukoliko imate još nedoumica savetujemo vam da posetite našu stranicu sa najčešće postavljanim pitanjima.