Početkom meseca avgusta Plativoo.rs - prvo BESPLATNO digitalno sanduče za sve vaše račune, rešio je da malo "osveži" svoje korisnike sa interesantnom nagradnom igrom. Naime, svaki novi korisnik, koji se registrovao tokom avgusta i izabrao da plaća račun za vodu putem Plativoo platforme, učestvovao je u nagradnoj igri. Nagrada za prvo i drugo mesto je bio plaćen račun za vodu, dok su treće, četvrto i peto mesto dobili majce sa Plativoo logom.

Čim je JKP "Vodovod" Sremska Mitrovica distribuirao račun za vodu za mesec avgust, Plativoo.rs je uradio izvlačenje nagrađenih, putem metode slučajanog uzorka.
Plativoo - prvo besplatno digitalno sanduče za sve vače račune, čestita dobitnicima i poziva vas da plaćate svoje račune Brže, Jednostavnije i Sigurnije!

Dobitnici nagrade:

  1. Zoran Martinović, plaćen račun
  2. Stevan Sekereš, plaćen račun
  3. Jelena Radivojević, majica
  4. Jagoda Ivkovic, majica
  5. Nada Grudić, majica
Plativoo.rs

Platvioo.rs - prvo besplatno digitlano sanduče za sve vaše račune vam omogućava da primite, skladištite i platite vaš račun na jednom mestu. Da bi ste koristili Plativoo.rs potrebno je da se registrujete na platforumu. Jednom kada završite proces registracije, potrebno je da izaberete kompaniju, čije račune želite da primate. Kada to uradite Plativoo će vas putem mail-a obavestiti da li je izabrana kompanija podržana ili ne. Ukoliko jeste, prvi sledeći račun će vam stići na Plativoo umesto u vaše poštansko sanduče. Račun možete platiti na nekoliko načina, direktno preko Plativoo-a koristeći kreditnu karticu ili, putem e-banking aplikacije. Ukoliko ste ostali bez sredstava na vašem tekućem računu možete odštampati račun i platiti ga, kao i do sada u pošti ili banci.
Naš cilj je da korisniku pružimo mogućnost da na jednom mestu ima uvid u sve svoje dospele obaveze, te na osnovu tih informacija može adekvatno da planira svoj mesečni budžet. Takođe, korišćenjem Plativoo-a štedite i vreme, jer nema više čekanja u redu da bi platili neki račun. Plativoo trenutno funkcioniše na područiju Sremske Mitrovice gde već ima saradnju sa JKP "Vodovod", a uskoro će biti podržan i veliki broj drugih kompanija u Srbiji.