Plaćanje računa, mesečna muka koga nikoga ne može da zaobiđe! Verovatno ste se često pitali da li postoji mogućnost da ne gubite vreme na čekanje u redovima ili u traženju računa po kući? Do pre par godina odgovor bi bio ne, ali onda se pojavio internet i plaćanje računa online.
Plaćanje račune preko Interneta je odavno relanost u ostatku sveta, a sada polako postaje i deo srpske svakodnevnice. Jedna od prvih platformi koja građanima nudi primanje, plaćanje i skladištenje račune je Plativoo.rs koji već neko vreme omogućava građanima Sremske Mitrovice da račun za vodu plate putem Interneta.
Naime, sredinom leta Plativoo.rs je potpisao ugovor sa JKP ”Vodovod” Sremska Mitrovica i od tada, građani koji izaberu, mogu da plaćaju utrošenu vodu putem ove platforme.

Plativoo.rs

Plativoo.rs je prvo BESPLATNO digitlano sanduče za sve vaše račune koje vam omogućava da na brz i siguran način izmirite sve vaše daždbine. Registracija na platformu i korišćenje iste je vrlo jednostavno, a ukoliko iskrsne neki problem možete pogledati i video klip koje detaljno pojašanjava kako Plativoo funkcioniše.

 

Svi građani koji se opredele za plaćanje računa za vodu putem Platvioo servisa, neće dobijati papirne verzije računa u svoje poštansko sanduče, već samo elektronsku verziju direktno na platformu. 
Jednom kada dobijete račun isti možete platiti kreditnom karticom, putem All Secure payment gateway-a, koji posluju na području Srbije preko 10 godina. Kompanija All Secure je među prvima ponudila uslugu prodaje i održavanje POS terminal, a nakon toga su prošili svoj biznis i na elektronsko plaćanje. Tokom zadnjih 10 godina poslovanje stekli su zavidnu reputaciju kako u odnosu prema klijentima, tako i u zaštiti podataka.  Upravo su zato kreatori Plativoo-a izabrali All Secure kao svoj procesor kartica, zbog ugleda koji ova firma uživa.
Plaćanje karticom nije jedini način za izmirivanje dadžbina. Račun možete platiti i putem e-banking aplikacije ili ga odštampati, odneti u banku/poštu i platiti na šalteru. Ukoliko to uradite onda morate ručno označiti da ste platili račun.

Ukoliko stanujete u Sremskoj Mitrovici onda imate priliku da među prvima vidite kako će izgledati budućnost. Čekanje u redovima, bar za plaćanje računa, će vrlo brzo nestati a vi će te izmirivati vaše dadžbnine u dva klika mišem. Uostalom, nemojte da nam verujete na reč, registrujete se na Plativoo.rs i sami se uverite u efikasnost platforme i kao i njena prednosti!