plativoo putovanje

Plativoo, digitalno sanduče za vaše račune - BESPLATNO, SIGURNO, BRZO

Plativoo je digitalno sanduče za vaše račune koje vam omogućava da BESPLATNO, SIGURNO i BRZO platite sve svoje račune bez ČEKANJA u redu.

Korišćenje Plativoo-a je jako jednostavno. Prvo treba da se registrujete na platformu -možete kreirati svoje korisničko ime ili iskoristiti Facebook i Google + naloge. Nakon toga potrebno je kliknuti na verifikacioni email i onda vam samo ostaje da izaberete koje račune želite da primate putem Plativoo-a. “Povezivanje” je izuzetno jednostavno. Sve što treba da uradite je da ukucate broj ugovora, sačekate do 24, nakon čega će vas Plativoo obavestiti da li je ta kompanija podržana ili ne. Đođe Cvetković, direktor Platvioo-a, kaže da u ovom trenutku pregovaraju sa velikim brojem domaćih kompanija, te da će se broj podržanih firmi rapidno povećati do kraja godine.

Kako platiti račune putem Plativoo-a?

Plaćanje možete obaviti na nekoliko načina. Račun možete platiti direktno iz Plativoo-a koristeći AllSecure procesor kartica. To znači da na Plativoo neće biti pohranjeni podatci kao što je broj kartice, šifra, vaše ime i prezime, već će se sve to nalaziti na serverima AllSecure. AllSecure se bavi elektronoskim plaćanjem već dugi niz godina(osnovani su 2005. godine) i do sada su sarađivali sa svim većim igračima na ovom polju (bivša Delta Maxi, veliki broj domaćih i stranih banaka i tako dalje). Takođe, plaćanje možete izvršiti preko bankovne aplikacije, a ukoliko ste ostali bez sredstava na tekućem računu, možete odštampati račun i platiti ga u nekoj banci ili pošti.

Platio sam račun - šta dalje.

Plaćanje računa je samo jedna od funkcija Plativoo-a. Čuvanje i upravljanje računima je isto tako bitno za jedno domaćinstvo. Nema više traženja računa po kući ili sakupljanja isečaka u džinovske fascikle. Sada su svi vaši računi na jednom mestu, lako dostupni, tako da uvek znate šta ste platili, a šta ne.

Plativoo - dodatne opcije

Pored svega gore navedenog Platvioo nudi da na svoj račun povežete druge osobe koje će plaćati vaše račune. Ova opcija će biti najinteresantnija stanodavcima i osobama koje iznajmljuju stanove. Na jednostavan način, ukoliko ste stanodavac, možete povezati osobu, kojoj ste iznajmili stan, sa vašim računom i dati joj ovlašćenje da plaća račune u vaše ime. Na taj način i stanodavac i osoba koja je iznajmila stan uvek znaju koji je račun i kada plaćen. Ova opcija može biti korisna i ljudima koji su na privremenom radu u inostranstvu. Umesto da transferuju novac za plaćanje računa i komunalija porodici i plaćaju provizuju za te usluge, mogu iz instranstva plaćati račune bez ikakvih dodatnih troškova i na taj način uštedeti.

Vreme papirnih računa lagano prolazi a Platvioo vam nudi jednostavan i besplatan način za upravljanje i čuvanje svih vaših računa. Više informacije možete naći na www.plativoo.rs