Plativoo, besplatno digitlano sanduče za vaše račune, potpisao ugovor sa JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica.

Pre nekoliko dana JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice i kompanija Plativoo su potpisali ugovor o međusobnoj saradnji i tako omogućili građanima Sremske Mitrovice da plate svoje račune za vodu preko Interneta.

Registrujte se besplatno na Plativoo.rs i platite svoj račun za vodu.

Ugovor su potpisali direktor JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice, Borislav Babić, i direktor Plativoo-a, Đorđe Cvetković, u prostorijama javno-komunalnog preduzeća. Tom prilikom su se obratili medijima i istakli da je ovo jedinstvena usluga koja će građanima štedi vreme, a neće ih dodatno koštati.

Koliko je ovaj događa bitan govori i podatka da je nekoliko lokalnih portala, kao što su Sremske Novine, Sremske Vesti i SremskoMitrovački, objavili vest o ovom događaju.

Plativoo je besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune, koje funkcioniše izuzetno jednostavno. Samo treba da se registrujete na platformu (pored kreiranje sopstvenog naloga podržani su Facebook i Google +) i “povežete” svoj nalog tako što ukucate broj ugovora. Nakon 24 h dobićete odgovor od Plativoo da li je izabran kompanija podržana, i ukoliko jeste računi će vam stizati u digitalnom obliku na Plativoo.

Plativoo digitlano sanduče za vaše račune - BESPLATNO, SIGURNO, BRZO

Plativoo je u potpunosti besplatan i siguran za korišćenje, a takođe više nećete morati da čekate u redu da bi platili vaše račune. Za više informacija kliknite na www.plativoo.rs