User Image Objavljeno 29.8.2017.

Da li postoji osoba koja voli da čeka u redu? Verovatno u istoriji ljudskog roda, niko nije na ovo pitanje odgovorio sa DA pošto niko ne voli bescilljno čekanje u redovima.

Plativoo - štedi vaše vremePo nekim istraživanjeima osoba u Americi izgubi od 5 do 10 sati mesečno na čekanje u redovima. Što se tiče Srbije, istraživanja ne postoje ali čeka se kod doktora, kod frizera, na kasu u supermarketu, na semaforu, na šaletirma banki ili pošte kada plaćamo račune.
I dok za neke stvari i dalje morate da stegnete zube i sačekate svoje red, to više nije slučaj sa plaćanjem računa.

Upoznajte Plativoo, novi servis koji je odnedavno počeo sa radom. Plativoo je vaše besplatno elektronsko sanduče za račune, koje bi trebalo da vam olakaša plaćanje i čuvanje istih.

Kako Plativoo funckioniše?

Plativoo je jako jednostavan za korišćenje. Prvo treba da ukucate adresu www.plativoo.rs u vaš browser. Nakon toga treba da kreirate nalog (podržava logovanje putem Facebook-a, Googla i Twittera) i kliknete na link u verifikacinom e-mailu koji će vam stići za nekoliko trenutaka. Onda sledi povezivanje računa. Unesite broj vašeg ugovora i u roku do 24 časa Plativoo će vas obavestiti da li imaju ugovor sa kompanijom koju ste izabrali, te da li možete da primate vaše račune. Nakon toga svi vaši računi (koje ste izabrali) će se automatski pojavljivati na Plativoo platformi, a vi ćete ih plaćati u dva klika, pomoću kreditne kartice. Trenutno je podržan JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice a kreatori Plativoo-a su trenutno u pregovirma sa svim većim kompanijama na teritoriji Srbije. Ne dozvolite da vam drugi raspolažu vremenom, koristite Plativoo.