Plativoo i Madnet su rešili da vam omoguće da platite vaš račun za Internet putem INTERNETA! Naime, od početka ove godine svi korisnici Madnet usluga (internet, televizija, telefon) mogu svoje račune da prime koristeći platformu Plativoo i da ih plate kroz istu platformu.

Šta je Plativoo i kako funkcioniše

Plativoo je BESPLATNO sanduče za sve vaše račune koje ŠTEDI VREME svojim korisnicima. Putem Plativoo-a možete primiti, platiti i pohraniti bilo koji račun (ukoliko Plativoo ima potpisan ugovor sa tom kompanijom) iz udobnosti svoga doma. Sve što vam je potrebno je kreditna kartica, nalog na Plativoo.rs i svoje račune ćete plaćati u dva klika.
Već smo rekli da je Plativoo.rs platforma čija je glavna namena “digitalizacija” svih vaših računa. Prvi korak je registracija na Plativoo.rs koja je besplatna. Prilikom registracije potrebno je da uneste tačne podatke, pošto će vas, na osnovu njih, željena kompanija identifikovati i odobriti ili odbiti zahtev za digitalizacijom računa.
Sam proces registracija, izbora kompanije, digitalizacija računa i plaćanja je izuzetno jednostavan, ali smo mi ipak pripremili detaljno video upustvo na našem YouTube kanalu

Sigurnost

Sigurnost naših korisnika je jedan od najbitnijih prioriteta, te upravo zato koristimo SSL tehnologiju za zaštitu vaših podataka. Što se tiče plaćanja računa, uslugu “payment processor”-a za nas obavlja kompanija AllSecure.rs koja na tržištu Srbije posluje više od 10 godina, a najprepoznatljivija je po svojim POS uređajima koji se nalaze po raznim trgovinama i trafikama. AllSecure je omogućio našim korisnicima izbor - da li žele da sačuva podatke iz kreditne kartice za sledeću transakciju ili da ih svaki put upisuje ručno. Za nepunih godinu dana postojanja do sada nismo imali ni jedan problem bilo da je u pitanju sigurnost podatka na našim serverim, bilo da je u pitanju AllSecure.

Pogodnosti

Pored arhive svih računa, koja vam je uvek dostupna, Plativoo nudi i mogućnot deljenja računa. Najbolji način da to objasnimo je na primeru stanodavac i podstanar. Recimo da osoba koja izdaje stan želi da omogući svom podstanaru da plaća račune preko Plativoo-a. I stanodavac i podstanar moraju da se registruju na Plativoo, a onda samo treba da stanodavac izabere opciju deljenje računa i dozvoli osobi koja je podstanar mogućst da plati isti. Na taj način će i stanodavac i podstanar imati uvid kada je neki račun stigao, koliki je iznos i ono najbitnije, kada je plaćen.

Plativoo u medijima

Plativoo.rs je relativno mlad startap (postojimo nešto manje od 9 meseci) ali je uspeo da zainteresuje kako medije, tako i stručnu javnost. Kada je Plativoo počeo sa radom u Sremskoj Mitrovici, o tome su izvestili svi relevantni mediji,(Sremske Novine, Sremske Vesti,) kao i RTV Vojvodina.

Pored toga Plativoo.rs je na takmičenju Generator.rs dobio specijalno priznanje od žirija i nagradu za tehnološku inovaciju na šta smo posebno ponosni. Takođe smo bili predstavljeni u online časopisu Blic.rs
Cilj Plativoo.rs je da jednog dana svi vaši računi budu digitalizovani, te da vas oslobodimo čekanja u redu. Zato je naš slogan: 

Plativoo.rs - Besplatno Digitlano Sanduče -Štedi vaše Vreme i Novac!