Upravo  je to glavni razlog za kreiranje Plativoo-a, jedinstvenog digitalnog sandučeta za sve vaše račune! U sledeći par rečenica probaćemo da vam objasnimo kako funkcioniše Plativoo i koje su sve njegove prednosti
Štedi vreme!
Plativo je jedinstvena Internet platforma koja vam OMOGUĆAVA DA PRIMITE SVAKI RAČUN (ukoliko je podržan), platite ga putem Interneta i nakon toga arhivirate. To znači da ćete račun za MadNet Internet plaćati iz udobnosti svog doma, sa dva klika mišem, umesto da se znojite u redovima.

Da li se korišćenje Plativoo-a plaća?

Plativoo je besplatan za vas, krajnjeg korisnika. Ceo proces započinje vašom registracijom na adresi www.plativoo.rs. Nakon što popunite sve neophodne podatke, onda treba da izaberete kompanije čije račune želite da primate putem naše platforme. Nakon toga vam ostaje da sačekate od 24 do 48 h na potvrdu od Plativoo-a, ukoliko su date kompanije podržane. Internet i TV provajder Madnet iz Pančeva je naš partner već duže vreme i vi možete bez problema platiti svoj račun za Internet putem Plativoo-a.
Ukoliko vas ceo proces registracije i izbora kompanije zbunjuje ili vam nešto nije jasno, savetujemo vam da posetite našu stranicu o često postavljenim pitanjima ili pogledate video u kome Đorđe Cvetković (naš osnivač) detaljno objašnjavam svaki korak.

Kako se plaćaju računi?

Plaćanje računa je izuzetno jednostavno i možete ga obaviti u dva klika mišem. Kada vam sitgne račun, izaberite opciju plati račun i nakon toga treba samo da ukucate podatke sa vaše kreditne kartice. Plaćanje kao i sve radnje oko istog se vrše preko AllSecure servera, kompanije koja na našem tržištu posluje više od 10 godina i odgovrna je za veliki broj POS terminala u trafikama ili radnjama. AllSecure ima besprekornu reputaciju po ovom pitanju i nama je izuzetno drago što sarađujemo sa njima.

Rekli su drugi o Plativoo-u

Od samog početka rada ovog servisa mediji su bili zainteresovani za detalje, jer je sam koncept izuzetno primamljiv običnom korisniku. Kada smo potpisali ugovor sa JKP “Vodovod”(Sremska Mitrovica) , o tome su izvestili svi lokalni mediji u Sremskoj Mitrovici(Sremske Novine, Sremske Vesti), a posebno nam je bio drag izveštaj RTV Vojvodine.

Nagrade i priznanja

Za ovih godinu dana Plativoo je učestvovao na više takmičenja i svaki put postigao zapažene rezultate. Najviše nas je obradovala specijalna nagrada za tehnološko inovacije koju smo dobili od strane Vip-a na takmičenju Generator.rs. Tom prilikom je o Plativoo-u izvestio i BLIC u svom online izdanju.

Plativoo štedi vaš novac i vreme!

Čekanje u redovima je jedna od najdosadnijih i najbesmislenijih obaveza modernog čoveka. Plativoo vam omogućava da bar račun za Internet platite iz udobnosti vašeg doma a ne gubite vreme čekajući na šalteru banke ili pošte.