Nažalost, i dalje ste prinuđeni da čekate na šalteru da bi ste izmirli svoje obaveze. Zato smo mi rešili da lansiramo Plativoo.rs - jedinstveno besplatno digilano sanduče za sve vaše račune. 

Kako je sve počelo?

Sa ponosom možemo da kažemo da je Plativoo.rs u potpunosti proizvod domaće pameti. Đorđe Cvetković je ideju za Plativoo platformu imao još davne 2005 godine, ali tada tehnologija nije bila spremna. Mobilni Internet je bio nepoznata reč a na kartice se gledalo sa podozrenjem. Sa godinama stanje se menjalo pa je 2017 godina Plativoo.rs platforma zvanično lansirana sa prvim klijentom JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice

Kako funkcioniše Plativoo?

Plativoo.rs je platforma koja vam omogućava da primite, platite i arhivirate vaš račun u digitalnom obliku. Sve što vam je potrebno da bi koristili Plativoo.rs jesu kreditna kartica, internet i PC računar. Da bi ste koristili Plativoo.rs potrebno je prvo da se registrujete, a nakon toga da “zatražite” od kompanija digitalizaciju računa. Ukoliko Plativoo.rs ima potpisan ugovor sa kompanijama čiji ste račun zatražili dobićete obaveštenje putem maila u roku od 24 do 48 časova. Nakon toga samo ostaje da vam i sama kompanija odobri primanje računa na ovaj način, i time ste završili celu proceduru. Uvek savetujemo novim koirsnicima da pogledaju video klip u kome im Đorđe, korak po korak objašnjava kako da se registruju na platformu, zatraže račun i na kraju ga plate.

Koliko je siguran Plativoo?

Plativoo.rs koristi najnovije SSL sertifikate za zaštitu vaših podataka, dok procesuiranje kartica radi kompanija Allsecure.rs, koja je u ovom poslu skoro 10 godina. Na taj smo se izolovali od celokupnog procesa plaćanja, i na taj način dodatno obezbedili korisnike.

Plativoo.rs je izuzetno jednostavna za korišćenje!

Prilikom dizajniranja Plativoo-a, glavni cilj nam je bio da sajt bude pregledan i jednostavan za korišćenje. Zato smo namerno izabrali minmalistički i intuitivni dizajn koji će vam omogućiti da za najkraće moguće vreme obavite sve akcije koje želite.

Drugi su rekli o nama!

Tokom proteklih 9 meseci mediji su pokazali prilično interesovanje za Plativoo.rs. Kada smo potpisali ugovor sa JKP Vodovod o tome su izvestili lokalni mediji (Sremske Novine i Sremske Vesti), kao i RTV Vojvodina.

Plativoo.rs je prošle godine učestvovao na takmičenju Generator.rs koji je organizovala banka Societe Generale u saradnji sa nekoliko vodećih srpskih kompanija. Plativoo.rs je uspeo da uđe u polufinale, a posebno smo ponosni na specijalnu nagradu za inovaciju koju smo dobili od VIP-a.


Takođe nedavno je Đorđe Cvetković, zajedno sa kolegom Milošem Mihajlovićem gostovao na RTS u emisiji “Tako stoje stvari”. Oni su se potrudili da voditeljki i gledaocima objasne kako Plativoo.rs funkcioniše i na na koje sve načine štedi vreme i novac.

Plativoo - štedi vaše vreme i novac

Od kada smo krenuli sa radom, stekli smo nekoliko hiljada korisnika, što samo govori koliko je ova usluga potrebna savremenom čoveku. Trenutno pregovaramo sa nizom kompanija i očekujemo da će one postati dostupne našim korisnicima tokom leta. Plativoo - jedinstveno digitlano sanduče za sve vaše račune je najlakši, najbrži i najbezbediniji način da platite vaše dadžbine putem interneta.