Odgovor na sve vaše probleme je PLATIVOO.RS - Prvo Besplatno Digitlano Sanduče za sve vaše račune! Plativoo vam omogućava da sve vaše račune platite PUTEM Interneta. Sve što vam treba je kreditna kartica i nalog na platformi. 
Kako funkcionše Plativoo?
Plativoo funkcioniše izuzetno jednostavno! Sve što treba da uradite je da odete na adresu www.plativoo.rs, registrujete se, izaberete firmu čije račune želite da plaćate online i sačekate 24 do 48 H na potvrdu da je izabrana kompanija podržana. Trenutno Plativoo podržava nekoliko kompanija (Madnet -internet provajder, JKP Vodovod Sremska Mitrovica) a u toku je povezivanje sa nekoliko velikih sistema sa kojima trenutno pregovaramo.
Ukoliko vas interesuje kako Plativoo detaljno funkcioniše pogledajte ovaj video klip koji smo za vas spremili

 

Plativoo funkcioniše nešto manje od godinu dana, a za to vreme smo uspeli ne samo da steknemo nove korisnike, već i da osvojimo nekoliko nagrada. Nama lično najmilije je priznanje koje smo dobili na takmičenju generator.rs. Pored toga što smo se plasirali u polufinale, Vip nam je dodelio posebnu nagradu za tehnološku inovaciju

 

Plativoo.rs prilično inovativna platforma, što je zainteresovalo veliki broj medija, te članke o nama možete naći u Blicu, Sremskim Novinama i Sremskim Vestima, a posebno nam je drag prilog RTV Vojvodine.

Plativoo.rs vam omogućava da PLATITE SVE VAŠE RAČUNE, brzo i jednostavno, bez čekanja u redovima. Plativoo - štedi vaše vreme i novac.