Informatička revolucija je u punom zamahu pošto veliki broj ljudi ima pristup Internetu bilo preko personalnog računara ili pametnog telefona. Ali bez obzira na to, jako mali broj građana Srbije koristi pogodnosti koje su im dostupne na ovaj način. Da li ste recimo znali da putem Internet servisa Plativoo.rs možete platiti vaše račune?

Plativoo.rs - besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune
Da bi ste koristili Plativoo.rs potrebno je prvo da se registrujete na platformu. Jednom kada upišete sve neophodne podatke, treba da izaberete kompaniju čije račune želite da digitalizujete, i sačekate potvrdan odgovor od njih. Nakon toga sve što vam treba je PC, kreditna kartica i naravno Internet. 

Plativoo.rs - Besplatan, Siguran, Brz 
Plativoo.rs je BESPLATAN za krajnjeg korisnika i uvek će tako biti. 
Plativoo.rs je SIGURAN za korišćenje, pošto smo implementirali sve aktuelne tehnologije da bi na adekvatan način zaštitli vaše podatke. 
Plativoo.rs je BRZ, pošto plaćanje računa vršite u dva klika mišem.

Ukoliko imate neke nedoumice pogledjate naš videoklip u kome smo korak po korak, objasnili kako da se registrujete, izaberete kompaniju i na kraju platite račun. Takođe grupisali smo najčešća pitanja korisnika u zaseban deo sajta.

Ko je autor Plativoo.rs?
Autor Plativoo-a je Đorđe Cvetković koji je prvi put poželeo da omogući plaćanje računa preko Interneta još 2008 godine. Upravo je ovaj ideja bila i jedan od motivatora da krene da se bavi web tehnologijama. Iako je radio za niz velikih kompanija (većinom stranih) nikada nije prestao da razmišlja kako da implementira ideju o plaćanju računa putem Interneta. Sve je kliknulo na svoje mesto sredinom 2017 godine, kada je servis Plativoo.rs prvi put startovao sa radom i omogućio građanima Sremske Mitrovice da plate račun za vodu preko Interneta. Cela ova ideja je izazvala prilično interesovanje kako lokalnih (Sremske Novine, Sremske Vesti) tako i regionalnih medija.

Značaj Plativooo.rs je prepoznala i stručna zajednica, pa je naš startap, Plativoo.rs dobio nekoliko priznanja i nagrada na raznim takmičenjima na kojima smo učestvovali. Najdraže nam je priznanje kompanije VIP za tehnološku inovaciju koje smo dobili na takmičenju Generator.rs
Sa rastom naše baze korisnika, postali smo interesantni i medijima sa nacionalnom pokrivenošću. Prvo je Blic.rs objavio članka o nama, a nakon toga je Đorđe Cvetković gostovao u RTS emisji “Tako Stoje Stvari” gde je detaljno predstavio ovaj servis.

Uštedite svoje vreme - probajte Plativoo.rs!
U poslednjih godinu dana Plativoo je sklopio ugovor sa nekoliko desetina preduzeća i stekao više desetina hiljada zadovljnih korisnika, koji umesto da gube vreme čekajući u redu, sve svoje račune plaćaju iz udobnosti svoga doma. Ukoliko smo te zainteresovali, predlažemo ti da posetiš Plativoo.rs i besplatno se registruješ.