Plaćanje računa je je rabota koju niko ne voli, ali svakog od nas čeka barem jednom mesečno. Pored toga što morate da izdvojite teško zarađeni novac, ne treba zaboraviti ni utrošak vremena na čekanje u redovima. Takođe, za razliku od novca koji se može zaraditi, izgubljeno vreme ne možete nadoknaditi.  Pa ukoliko cenite svoje vreme onda je novi servis pod nazivom Plativoo pravo rešenje za vas. 
Plativoo je prvo BESPLATNO digitalno sanduče za sve vaše račune, preko koga je od jula ove godine moguće platiti račn za vodu JKP “Vodovod” iz Sremske Mitrovice. Račun plaćate iz komfora rođene kuće, bez čekanja u redu.
Da bi ste koristili Plativoo potrebno je prvo da na platformi otvorite nalog. Sam proces registracije je izuzetno jednostavan i možete iskoristit već postojeće naloge sa društvenih mreža (Facebook, Twitter) ili svoj email. U svakom slučaju jednom kada se registrujete obavezno proverite e-mail, jer ćete dobiti link na koji je potrebno kliknuti da bi aktivirali svoj nalog.

Plativoo.rs

Iako je korišćenje Plativoo servisa izuzetno jednostavno mi smo ipak napravili video klip u kome smo se potudili da objasnimo sve dostupne opcije. Savetujemo vam da pogledate klip, pre nego što se registrujete, i na taj način izbegnete moguće nedoumice. Takođe ukoliko imate neke nejasnoće u vezi platforme, pogledajte “FAQ” tj. “često postavljanja pitanja”. U svakom trenutku nam se možete obratiti za pomoć putem kontakt forme ili na e-mail info@plativoo.rs.


Kada završite proces registracije, ostaje vam samo da zatražite digitalizaciju računa, tj da vam isti stižu na Plativoo, umesto na vašu kućnu adresu u papirnom obliku. Čim JKP “Vodovod” prikupi potrebne podatke i generiše račun, isti se par sati kasnije pojavi u vašem digitalnom sandučetu. Nakon što dobijete račun, možete ga platiti u dva klika mišem tako što ćete kliknuti na “plati” i ukucati podatke sa vaše kreditne ili internet kartice.

Plativoo.rs

Plativoo izuzetno ozbiljno tretira pitanje plaćanja preko Interneta i upravo zato smo izabrali kompaniju AllSecure kao našeg partnera. AllSecure posluje na teritoriji Srbije duže od 10 godina, a najpoznatiji su njihovi POS terminali koji su prisutni u velikom broju prodavnica ili samoposluga. Kompaniju AllSecure odlikuje pouzdanost i iskustvo, dve veoma bitne karakteristike za entitet koji se bavi procesuiranjem plaćanja preko Interneta.

Kada izmirite svoje obaveze, ta informacija će biti prosleđena kako JKP”Vodovod” tako i Plativoo-u, pa ćete u svakom trenutku znati koji račun ste platili, a koji ne.
Kao što smo već rekli Plativoo funkcioniše na području Sremske Mitrovice od 1 jula 2017 godine i omogućava građanima da putem ove platforme plate račun za vodu bez odlaska u banku ili poštu. Za kraj vas pozivamo da proverite zašto već nekoliko hiljada ljudi koristi Plativoo-u. I zapamtite, VREME je jedina stvar koja se ne može vratiti!