Leto je, sunce prži a vi lagano milite pod ubitačnom vrućinom ka najbližoj pošti ili banci da bi platili račun za vodu. Da li znate da postoji brži, bolji i jednostavniji način? Registrujte se na www.plativoo.rs i od sada plaćajte vaš račun sa dva klika mišem.

Plativoo je Web platforma koja vam omogućava da primite, platite i nakon toga arhivirate bilo koji račun. Građanima koji žive u Sremskoj Mitrovici i okolini ova platforma može biti zanimljiva pošto pomoću nje mogu da plate račun za vodu JKP “Vodovoda”, već godinu dana unazad. U julu 2017. godine JKP “Vodovod” i Plativoo su potpisali ugovor o saradnji o kome su izvestili i lokalni mediji (Sremske Novine, Sremske Vesti), i time omogućili svim korisnicma da izbegnu odlazak do banke ili pošte ukoliko žele da plate svoj račun.

Šta je potrebno da bi koristio Plativoo?

Ceo proces započinjete upravo VI, tj korisnik. Ukoliko želite da koristite Plativoo, potrebo je da se prvo registrujete na našu platformu, a zatim da u meniju izaberete JKP “Vodovod” i zahtevate digitalizaciju računa. Odgovor na vaš zahtev ćete dobiti u roku od 24 do 48 časova, a ukoliko on bude pozitivan svaki sledeći račun će vam stizanti na Plativoo umesto u poštansko sanduče.

Ukoliko prilikom registracije ili digtalizacije računa iskrsne neki problem mi vam savetujemo da pogledate gornji klip ili posetite deo sajta sa “najčešćim pitanjima” popularni FAQ.

Da li je Plativoo BESPLATAN za korišćenje?

Da, Plativoo je besplatan za korišćenje i takav će biti zauvek. Mi ne žellimo da korisnika opterećujemo dodatnim nametima na već opterećen porodični budžet. 

Kako se vrši plaćanje?

Vaš račun za vodu možete platiti na tri načina. Najbolji način, za vas, je da platite koristeći kreditnu karticu. Ovu uslugu obezbeđuje kompanija AllSecure, čiji payment gatwaey koristi Plativoo. Takođe račun možete odštampati, otići do banke/pošte i platiti na starinski način. 

Uvek dostupna arhiva računa

Kada račun platite karticom, Plativoo će automatski arhivirati vaš račun i promeniti mu status u “plaćen”. Ukoliko ste račun platili na neki drugi način potrebno je da vi sami u platofrmi obeležite da ste izmirli dadžbine. Korisnik u svakom trenutku ima pristup svojoj arhivi i mogućnost da  vidi koji sve račun jesu ili nisu plaćeni. Ukoliko je potrebno uvek možete JKP “Vodovod” dostaviti i odštampanu kopiju kao dokaz.

Drugi su rekli o Plativoo 

Od samog početka rada naše platforme mediji i kolege su bili puni podrške i hvale. Kada je JKP “Vodovod” potpisao ugovor sa Platvoo-om o tome je napravila prilog i RTV Vojvodina.

Plativoo je učestvovao na nekoliko “start-up” takmičenja i uvek bi se plasirali u završnicu. Posebno bi izdvojili Generator.rs gde smo osvojili specijalnu nagradu kompanije VIP za inovacije, a članka o Plativoo je izašao u online izdanju Blic-a.

Platite račun za vodu iz vaše fotelje!

Za ovih godinu dana Plativoo je uspelo da prviče preko 1000 korisnika, koji do sada nisu imali zamerke na naš rad. Ako i vi želite da digtalizujete svoj račun, sve što treba da uradite je da se registrujete na adresi www.plativoo.rs