Internet je već neko vreme neodvojivi deo naših života, a koristimo ga za najrazličite stvari, od gledanja klipova, preko učenja pa sve do kupovine raznih proizvoda. A da li ste znali da preko Interneta možete da platite i vaš račun za vodu?
Od 1. Jula ove godine građani Sremske Mitrovice mogu da plate račun za vodu JKP “Vodovod” preko Interneta i to putem Plativoo platforme. Plativoo je prvo BESPLATNO digitalno sanduče za sve vaše račune, gde možete na jednostavan način primiti račun, platiti ga i nakon toga ga pohraniti u arhivu.
 

JEDNOSTAVNO

Registracija na Plativooo je izuzetno jednostavna i zahteva od vas da uneste najosnovnije podatke o vama. Vodite računa da se isti moraju poklapati sa onima koji se nalaze na ugovoru sa JKP “Vodovod”. Jednom kada se registrujete, izaberite željenu kompaniju i ukucajte svoj broj ugovora. Plativoo će vas obavesiti u roku od 48 h da li je vaš zahtev prihvaćen ili ne. U slučaju da je zahtev prihvaćen od tada pa nadalje računi će vam, umesto u poštansko sanduče, stizati na Plativoo.

BRZO

Plaćanje račune se vrši u dva klika mišem. Sve što je potrebno da uradite je da izaberete račun, kliknete “plati”, i ukucate broj svoje kreditne kartice. Kada završite plaćanje račun će automatski biti arhiviran, dok će kompanija čiji ste račun platili biti obaveštena da ste izmirili sve dadžbine prema njoj.
 

SIGURNO

Ovde bi istakli da je nama sigurnost korisnika izuzetno bitna, te da Plativoo ne radi procesuiranje naplata već to radi AllSecure. Iako ova firma nije poznata javnosti, građani se verovatno na dnevnom nivou susreću sa AllSecure uređajima, pošto su njihovi POS terminali prisutni u velikom broj prodavnica ili trafika. AllSecure ima iza sebe desetogodišnje iskustvo i upravo zato smo ga izabrali kao partnera
 

BUDUĆNOST

Plativoo je nov i revolucionaran način, koji će vam omogućiti da plaćate sve vaše račune bez čekanja u redu. To su prepoznali i lokalni mediji (Sremske Novine, Sremske Vesti, Sremskomitrovački portal) pa su tako možete naći niz afirmativnih tekstova na sremskomitrovačkim portlaima o Plativoo i način funkcionisanja. Posebno nam je drago što je i RTV Vojvodina napravila prilog na ovu temu.


A nedavno je Plativoo dobio još jedno laskavo priznanje. Na konkursu akceleratora Generator.rs, Plativoo je ušao u TOP 40 projekata. Pa ukoliko želite da nam pomognete da osvojimo nagradu publike, to možete učiniti glasanjem na OVOM LINKU


Kao što smo već rekli, Plativoo funkcioniše od 1. Jula i do sada smo distribuirali nekoliko hiljada računa za vodu, uštedili našim korisnicima vreme i smanjili zagađenje čovekove okoline (nema nepotrebnog štampanja papira). Platite račun za vodu JEDNOSTAVNO, BRZO, SIGURNO -koristite www.plativoo.rs