Čekanje u redovima, pojava koju svaki stanovnik Srbije jako dobro poznaje. Čeka se u prodavnici, čeka se u banci, pošti, čeka se u opštini, besmisleno čekanje u redu je prisutno na svakom koraku! Najgore je plaćanje računa, ‘em gubite vreme, ‘em morate da date pare! Zato vam danas predstavljamo Plativoo.rs, koji će vas rešiti bar jedne muke, ČEKANJA u redu!

Plativoo.RS je prvo BESPLATNO digitalno sanduče za sve vaše račune. Ovaj servis je odnedavno dostupan svim stanovnicima Sremske Mitrovice, a omogućava im da plate RAČUN ZA VODU bez odlaska u banku ili poštu. 
Kako funkcioniše Plativoo? Svaki korisnik koji želi da plaća račun za vodu preko interneta treba prvo da se registruje na platformu! Registracija je izuzetno jednostavna, ali je jako bitno da upišete tačne podatke pošto se moraju poklopiti sa onim u JKP “Vodovod”. Nakon registracije potrebno je da izaberete JKP Vodovod, od ponuđenih kompanija, i zatražite da primate račun za vodu u digitalnom formatu.

Plativoo.rs

Korišćenje Plativoo.rs je izuzetno jednostavno, ali ukoliko imate bilo kakve neodumice mi vam savetujemo da pogledate “često postavljana pitanja ili FAQ”. Takođe na YouTube možete naći video klip u kome je detaljno objašenjen proces registracija, biranja kompanija čije račune želite da primate, kao i načni plaćanja”


Jednom kada podnesete zahtev za “digitalizaciju” svog računa, morate sačekati do 48 časova da Plativoo i JKP “Vodovod” obrade vaš zahtev. 
Plaćanje računa za vodu se vrši izuzetno jednostavno. Svakog meseca, u vašem digitalnom sandučetu za račune, automatski će se pojaviti novi račun za vodu. Račun možete platiti sa dva klika mišem ukoliko imate kreditnu kartcu (nešto što ima preko 90% stanovnika Srbije. Pored plaćanja karticom možete platiti i na neki drugi način, a u Plativoo-u obeležiti da ste platili račun kako bi ste znali koje ste obaveze regulisali. Ukoliko, Plativoo nudi mogućnost da poharanite sliku plaćene uplatnice na platformu, kao neku vrstu dokaza izmirenih obaveza.

Plativoo.rs

Treba istaći da su Plativoo-u lokalni mediji (Sremske Novine, Sremske Vesti, Sremskomitrovački portal) imali veoma pohvalne izveštaje a nikako ne treba zaboraviti i izveštaj RTV Vojvodine.


Plativoo.rs funkcioniše od 1. avgusta 2017. i za sada se može pohvalilti sa nekoliko hilljada zadovoljnih korisnika, koji na ovaj način ŠTEDE vreme prilikom plaćnja računa za vodu.