Plativoo / Zašto je Plativoo besplatan za kompanije koje ga koriste?

Zašto je Plativoo besplatan za kompanije koje ga koriste?

Zašto je Plativoo besplatan za kompanije koje ga koriste?

Plativoo donosi ogromnu vrednost kompanijama koje ga koriste i njenim korisnicima. Međutim ukoliko bi korišćenje aplikacije bilo uslovljeno plaćanjem iste, kompanije bi morale da prolaze kroz zamoran i komplikovan birokratski proces javnih nabavki - i pre nego što uvide prednosti Plativoo aplikacije.

Zato Plativoo posluje kroz tri modela saradnje sa kompanijama. Prvi model je besplatan i omogućava kompaniji da dobije osnovne i najbitnije funkcionalnosti aplikacije kao što su povezivanje korisnika sa računima putem Plativoo-a, grupno slanje računa putem Plativoo aplikacije itd. Otud kompanija može početi sa korišćenjem aplikacije bez ikakve birokratije. Plativoo ni u kojem trenutku ne uslovaljava kompaniju da pređe na paket usluga koji se plaća. Na ovaj način menadžment je u stanju da proceni da li mu korišćenje Plativoo aplikacije za distribuciju i plaćanje računa zaista povećava procenat primljenih i plaćenih računa i ubrzava naplatu.

Paketi usluga koji se plaćaju donose dodatne funkcionalnosti koje trebaju da pomognu menadžmentu da na lak način sagleda najvažnije aspekte poslovanja firme kroz vizuelnu analitiku kao što su brojevi korisnika, procenat naplate računa, kanali naplate, brzina naplate i da na osnovu uvida u te podatke donosi odluke koje će poboljšati celokupno poslovanje kompanije.

Ukoliko želite da saznate kako da započnete saradnju sa Plativoo aplikacijom pišite nam na: info@plativoo.rs