Početna / Blogovi / Kako da platite vaš račun za vodu dok ste na moru?

Kako da platite vaš račun za vodu dok ste na moru?

Naravno neće niko da umre zbog toga, ali zašto da vam blaženstvo odmora kvare sitnice. Umesto da okrenete vašu polu-gluvu babu-tetku Joku, koja vam čuva stan, mi vam savetujemo da se registrujete na Plativoo.

Plativoo - jedinstveno besplatno digitalano sanduče za sve vaše račune

Plativoo je inovativna platforma koja građanima Sremske Mitrovice već godinu dana omogućava da plaćaju račun za vodu putem Interneta. Plativoo je izuzetno jednostavna za korišćenje i omogući će vam da platite svoj račun za vodu sa dva klika mišem

Nema više čekanja u redovima, nema više gubljenja vremena!

Rekli smo već da Plativoo funkcioniše skoro godina dana i za to vreme smo uspeli da dobijemo poverenje velikog broja građana Sremske Mitrovice, koji na ovaj način regulišu svoj račun za vodu. Ceo proces počinje registracijom na adresi Plativoo.rs, gde možete sami popuniti osnovne podatke ili se ulogovati nekim od svojih naloga sa društvenih mreža (Facebook, Google, Twitter). Ukoliko imate neke nedoumice za vas smo spremili i klip u kome je ceo proces registracije i digitalizacija računa detaljno objašanjen.

Kada se registrujete, izberete kompaniju čije račune želite da primate i pošaljete zahtev, kroz platformu. U roku od 48 h Plativoo će vas mailom obavestiti da li podržava izabranu kompaniju, te da li vam je ona odobrila digtalizaciju računa. Ukoliko jeste, svaki sledeći račun će vam stizati na Plativoo umesto na kućnu adresu.

Zašto bih ja koristio Plativoo?

Plativoo vam omogućava da platite vaš račun preko Interneta. To znači da kada vam račun stigne na Plativoo, sve što vam treba je kreditna kartica i pristup Internetu. Samo plaćanje je izuzetno jednostavno, a procesuiranje kartica i plaćanja radi kompanija All Secure, koja posluje na našem tržištu duže do 10 godina. All Secure je najpoznatiji po velikom broju POS terminala koje možete sresti po supermarketima ili prodavnicama.
Mi volimo da kažemo da Plativoo - štedi vaše vreme i novac. Logika je prilično jasna, manje čekanja u redovima, manje izgubljenog vremena koje možete pametnije iskoristi za odmor, zabavu ili da zaradite još “papira” oko koga nam se vrti život.

Plativoo u medijima

Koncept plaćanja računa putem Interneta na prvi pogled nije revolucionaran, ali do sada u Srbiji to niko nije pokušao da realizuje na način na koji to radi Plativoo. Zato i ne čudi veliko interesovanje javnosti, kao i niz priloga u kojima se nabrajuju prednosti Plativoo-a. Građanima Sremske Mitrovice će najviše da znače tekstovi koje su objavili lokalni mediji (Sremske Novine i Sremske Vesti) kada je Đorđe Cvetković, direktor Plativoo-a, potpisao ugovor sa JKP Vodovodm. Pored lokalnih medija o nama je izvestila i RTV Vojvodina, koja je izuzetno pozitivno ocenila naš projekat.

Pored toga Plativoo je učestvovoa na nekoliko startap takmičenja gde je postigao izvanredne rezultate. Na takmičenju koje je organizovao Generator.rs, Plativoo je dobio od VIP-a posebnu nagradu za inovacije a Blic-rs je objavio članak o našem servisu.
Takođe nedavno su Đorđe Cvetković i Miloš Mihajlović gostovali na RTS u emisiji “Tako treba” gde su objasnili kako Plativoo funkcioniše.

Plativoo - štedi vaše vreme i novac

Plaćanje računa izgleda isto zadnjih 80 godina - odete u banku ili poštu, čekate u redu, platite račun i tako svaki mesec. Plativoo želi da digitalizuje sve vaše račune i te da vam omogući da račune plaćate iz udobnosti svoje fotelje!

+381 (21) 301 0552

info@plativoo.rs

Bilten

Unesite vašu email adresu radi prijave za bilten